top of page

O NAS 

Naše vodilo  je Move smarter oziroma “gibaj pametno”.

Ko enkrat vemo, zakaj določeno stvar počnemo tako, kot jo počnemo, le-ta dobi svoj smisel. Nič drugače ni pri gibanju.

Mind4Motion je mlado podjetje, ki strmi k celostnem pristopu. Naš cilj ni samo prodaja izdelkov, temveč predvsem predaja znanja in informacij za pravilno izbiro, uporabo in kombinacijo izdelkov, vse to za čim boljši rezultat in zadovoljstvo strank. 

S svojim profesionalnim znanjem in izkušnjami želimo storitev popeljati na višjo raven ter svojim strankam omogočiti boljšo in hitrejšo regeneracijo, rehabilitacijo ali trening, v prihodnosti pa tudi razširiti svoj program in se podati na bolj osebno raven sodelovanja.

Ustanovitelja podjetja Mind4Motion d.o.o. sva Matija in Martin, dolgoletna prijatelja ter velika športna entuziasta. 

Poslanstvo najinega podjetja Mind4Motion je vpeljano že v samo ime podjetja, saj v prevodu pomeni  “misli za gibanje.” S tem želimo poudariti, kako pomembno je, da se gibamo, še bolj kot to pa, da gibanje izvajamo pravilno. Z našimi izdelki, pristopom in strokovnim znanjem tako želimo pomagati vsem, ki so tako ali drugače aktivni ali pa so morda premalo aktivni in si želijo to spremeniti, hkrati pa jih opremiti z informacijami in znanjem, s katerimi bodo lažje dosegli svoje cilje in gibalni potencial. 

 

Zgodba in vizija 
Outdoor Practice with a Stretch Band_edited.jpg
bottom of page